© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – Kärpät: Paljon parannettavaa

Liiga
Ilves – Kärpät
Perjantai 20.09. klo 18:30

Liiga jatkuu kovalla sykkeellä perjantaina ja odotuksiin nähden kauden vaatimattomasti aloittanut Tampereen Ilves saa vieraita Oulusta: Tapparan kanssa sarjan piikkipaikkan jakava Kärpät tulee viikonlopuksi kiertueelle etelämmäs. Karri Kivi miehistöineen on kovan paikan edessä, sillä positiivinen ennakkopöhinä on vaihtunut pettymyksensekaiseksi ihmetykseksi – tämä ei ole sitä, mitä tilattiin.

Vaikka sarja on pitkä, niin Ilves on ottanut alkupelien taaperruksen vakavasti: joukkuepalaveria on pidetty. Ipalla on paljon parannettavaa, sillä puolustus on tällä hetkellä hyvin haavoittuvainen, hyökkäyspeli on sanalla sanoen sekavaa, eikä yli- tai alivoimapeliäkään pääse kehumaan. Kärpät tulee vastaan todella nopeasti ja huonon TPS-pelin jälkeen aikaa on lähinnä palauttelulle, hengennostatukselle ja perusasioihin keskittymiselle. Maalissa aloittanutta Ville Kolppasta ei tämänhetkisestä tilanteesta voi syyttää. Silti henkisellä puolella voisi olla iso buusti, jos NHL-leiriltä palannut Lukas Dostal saataisiin maalille jo perjantaina.

Kärpät joutui keskiviikkona kotonaan Jukurien kanssa jatkoajalle asti. Oululaiset olivat niskan päällä, mutta maalinteko takkusi pahasti. Kiekollinen peli ja puolustus ovat kuitenkin suhteellisen hyvässä kuosissa jo nyt – tähän ovat varmasti CHL-pelit myötävaikuttaneet. Kärpillä on taitoa, kokemusta ja nuorta intoa sopivassa suhteessa ja se on tällä hetkellä selkeästi joukkueista varmempi. Tuloksellisesti joukkue on tehnyt tähän asti tarvittavan, eikä se ole erityisesti vielä loistanut. Suosikkina sitä on perjantaina kuitenkin pidettävä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilveksen herääminen voi olla hyvin pienestä kiinni, mutta perjantaina joutuu ainakin pelaamaan tupsukorvia vastaan. Annan vetosuosituksen Kärpille yllättävän hyvällä kertoimella: Kärpät voittaa ottelun kertoimella 2,39.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.