© Kuva: Juha Tamminen

Ilves – KalPa: Joko nyt, Ilves?

Liiga
Ilves – KalPa
Keskiviikko 25.09. klo 18:30

Keskiviikkona Hakametsässä nähdään kauden mahalaskulla aloittaneen Ilveksen ja kaksijakoisesti esiintyneen KalPan kamppailu. Suurin odotuksin kauteen lähteneen Ilveksen tappioputki on tietysti yllätys, mutta esitykset ovat olleet suurelta osalta hyvin vaatimattomia. Myöskään KalPa ei kerännyt kauden ensimmäisestä vierasottelustaan hurraahuutoja.

Ilves pelasi Ässiä vastaan sekavan ottelun ja hävisi ansaitusti. Lukáš Dostál oli silti maalissa hyvä, eikä nuorta tshekkiä käy syyttäminen tappiosta. Keskiviikkona Hakametsässä on varmasti ”nyt tai ei koskaan” -fiilis, sillä joukkueen vahvuuteen liittyi viime kauden pisterohmu Arttu Ruotsalainen. Halutessaan Karri Kivi saa siis viime kauden ykkösnyrkin jälleen kasaan. Ratkaiseeko Ruotsalaisen tulo Ilveksen henkisiä solmuja ja saadaanko viisikkopeliin samalla jotain tolkkua? Nämä ovat suuria kysymyksiä, jotka tekevät keskiviikon ottelusta äärimmäisen mielenkiintoisen.

KalPa pelasi kauden ensimmäisen vierasottelun KooKoota vastaan ja esitys oli sangen vaatimaton: KooKoon 1-0 voitto oli pelitapahtumiin nähden liian niukka. Samu Perhonen piti kuopiolaisia mukana pelissä hyvillä torjunnoillaan ja Tommi Miettisen suojatit eivät päässeet samalla tavalla maalintekosektorille kuin kotipeleissä. Vieraspeli nollakerholaista vastaan on samalla uhka ja mahdollisuus: jos Ilves ei saa rillaa päälle, on tässä pelissä mahdollisuus avata pistetili vieraissa. Ilveksen saadessa kaiken kohdilleen voi KalPaa kuitenkin odottaa kylmä kylpy.

Lyö vetoa ottelusta:

Ilves lähtee otteluun suosikkina, mutta kotikertoimet eivät riitä vetoon asti. Oma mielenkiintoni kohdistuu pienimaalisuuteen. Ottelussa voidaan nähdä hieman hermostunutta tunnustelua, eikä yksi Ruotsalainen välttämättä räväytä välittömästi maalihanoja täysin auki. Maalivahtipeli molemmilla joukkueilla on kunnossa. Varovainen vetosuositus on siis Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,77.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.