© Kuva: Juha Tamminen

HPK – HIFK: Tuleeko HIFK valmiimpana otteluun?

Liiga
HPK – HIFK
Lauantai 21.09. klo 17:00

Lauantaina Rinkelinmäellä HPK ja HIFK pelaavat revanssiottelun. Perjantaina joukkueet kohtasivat Nordiksella ja puolivillaisesti valmistautunut HIFK jäi hämeenlinnalaisten jyrän alle heti ensimmäisessä erässä. Toisen erän painostus ei tuottanut tulosta, joten Kerho haki pisteet kotiinsa 2-4. Lauantaina on uusi päivä ja uusi ottelu – mutta oppiko kukaan mitään eilisestä kohtaamisesta?

Kerhon alku sarjaan ennen eilistä HIFK -ottelua ei ole ollut mitenkään erikoisen loistokas. Se on pelannut tiukkoja pelejä ja isossa kuvassa Kerholla on vielä matkaa viime kauden liitoon – mikä on toki ymmärrettävää, kun lähteneiden pelaajien listaa katsoo. Näyttää siltä, että Joona Voutilaisesta on kasvamassa mitat täyttävä ykkösmaalivahti – perjantaina mies teki useita hienoja torjuntoja.

HIFK jäi perjantaina täysin telineisiin, eikä kesken pelin laivaa saatu käännettyä, vaikka yritys kova olikin. Puolustuksessa tuli yllättävän selkeitä virheitä ja varsinkin ylivoimapeli oli tehotonta näpertämistä. Maalissa Frans Tuohimaata ei voi tappiosta syyttää, mutta torjuntavastuu siirtynee silti lauantaina Atte Engrenille. Perustasolla HIFK on eilisestä huolimatta parempi joukkue kuin Kerho.

Lyö vetoa ottelusta:

Eilisestä opetuksesta viisastuneena HIFK:n luulisi tulevan valmiina lauantain otteluun. Ärsytetyt tähtirinnat lähtevät otteluun suosikkina ja saavat minulta varovaista peliä kierroksella, joka muuten vaikuttaa vedonlyönnillisesti vaisulta. Vetosuositus on siis HIFK voittaa ottelun kertoimella 2,33.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.