Ei vielä NHL-tasoa! Leijonalupauksesta tehty huolestuttavia huomioita – ”Ei ole ollut hyvä”

© Kuva: Ilari Isotalo

Useat suomalaispelaajat antavat tällä hetkellä näyttöjä Pittsburgh Penguinsin leirillä.

Sportsnetin toimittaja Dan Kingerski on kuitenkin kiinnittänyt leirin aikana huomiota etenkin Kasper Björkqvistiin, jolla on ollut hänen mielestään vaikeuksia pysyä kyydissä mukana. Osaltaan tämä voi johtua siitä, että 22-vuotias suomalainen on ollut aiemmin toipilaana.

– Björkqvist ei ole ollut hyvä. Tietenkin, hän taistelee, mutta ehkei hän ole vielä täysin kunnossa, toimittaja sanoo.

Björkqvistin kohdalla NHL-puheet ovatkin vielä tässä vaiheessa hieman liian isoja. Nuori suomalainen pelasi viime kaudella yliopistoliigassa ja lähtökohtaisesti hän pelaa tulevalla kaudella farmissa Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin mukana.