Yllättävä arvio: Suomalainen jämävaraus ryöväämässä NHL-paikan – ”Katseet olivat silloin Laineessa ja Puljujärvessä”

Vuoden 2016 NHL:n varaustilaisuus oli suomalaisittain todellinen menestystarina, sillä ensimmäisen viiden pelaajan joukossa valittiin Patrik Laine, Jesse Puljujärvi sekä Olli Juolevi.

Samaisesta varaustilaisuudesta löytyy myös paljon tuntemattomampia suomalaisnimiä, jotka tavoittelevat nyt tosissaan pelipaikkaa NHL:stä.

Näihin tuntemattomampiin suomalaisiin lukeutuu Eetu Tuulola, joka varattiin Calgary Flamesiin kuudennen kierroksen 156. vuorolla.

Viime keväällä mestaruuteen päättyneen Liiga-kauden päätteeksi NHL-tulokassopimuksen allekirjoittanut 21-vuotias voimahyökkääjä nähdään alkavalla kaudella Pohjois-Amerikassa Flamesin organisaatiossa.

The Athletic -lehden asiantuntija Darren Haynes näkee, että 188-senttinen ja 102-kiloinen suomalaisjärkäle voisi koputella jo NHL-ovia ensi kaudella.

– Mitä tulee isoihin, oikea käsi alhaalla ampuviin suomalaisiin laitahyökkääjiin, kaikki katseet olivat vuonna 2016 Laineessa ja Puljujärvessä. Samaan aikaan Flames odotti ylimääräiset 150 vuoroa, jotta he saisivat valittua Tuulolan, joka oli yhtä kookas, mutta ei aivan yhtä taitava (kuin Laine ja Puljujärvi). Hän on itse julistettu voimahyökkääjä, jolla on ominaisuuksia, joita Flamesissa totisesti tarvitaan. Jos hän jatkaa kehittymistään, niin NHL:ssä olisi hänelle paikka alemmissa ketjuissa, Haynes kirjoitti tuoreessa artikkelissaan.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.