Viasat räväyttää: Miss Suomi Alina Voronkova hyppää kiekkolähetyksiin

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Viasat uudistaa kiekkolähetyksiään alkavalle kaudelle. Mediayhtiö paljasti maanantaina kauden 2019-20 KHL-lähetysten asiantuntijakaartin.

Viasatin ja Viaplayn KHL-tiimissä studioisäntänä jatkaa Iiro Harjula. Uutena kasvona studioisäntänä nähdään Tuomas Meling, joka on Viasatin katsojille tuttu lukuisista urheilulähetyksistä viime vuosilta.

Vuoden mittaan Visat lupaa pureutua Jokereiden lisäksi myös muihin KHL-seuroihin. Täysin uutena vahvistuksena tiimiin saapuu sen myötä Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, joka tulee vastaamaan venäjänkielisistä haastatteluista Hartwall Arenan lähetyksissä.

– Olen uusi kasvo jääkiekkolähetyksissä, mutta minulla on kokemusta toimittajan työstä radion puolelta sekä erityisesti venäjän kielestä sekä kulttuurista. Tämän avulla saan uusia näkökulmia haastatellessani venäläisiä pelaajia. Mieheni kautta olen päässyt tutustumaan jääkiekon kiehtovaan maailmaan eri puolilla maailmaa kuten Ruotsissa, Kiinassa, Venäjällä, Japanissa, Tanskassa sekä tietenkin Suomessa. Odotan innoissani pääseväni Viasatin ja Viaplayn kiekkotiimin mukana kokemaan uuden mielenkiintoisen jääkiekkokauden, Voronkova kertoo tiedotteessa.

Voronkova seurustelee Joonas Hurrin kanssa. 28-vuotias pakki pelasi menneellä kaudella Japanissa sekä Tanskassa.

Kommentaattoreina lähetyksissä jatkavat tutut asiantuntijat Jukka Jalonen, Esa Pirnes ja Antti-Jussi Niemi. Suomenkielisistä selostuksista vastaavat Antti Mäkinen, Tero Kainulainen sekä Nuutti Vihtilä.

Kiekkolähettiläät uusi lisäys

Viasatin toinen uudistus on kiekkotähtien värväys. Pekka Jormakan (Vitjaz), Juuso Puustisen (Sibir), Juha Metsolan (UFA) ja Olli Palolan (Kunlun) terveisiä kauden varrelta tullaan näkemään sekä lähetyksissä että Viasatin ja Viaplayn somekanavissa.

– KHL on erittäin laadukas sarja, joka pursuilee onneksemme suomalaispelaajia. Pyrimme alkavalla kaudella seuraamaan muiden muassa heidän otteitaan laajemmin. On mahtavaa päästä välittämään taas tunnelmia ja otteluita Euroopan parhaasta kiekkosarjasta! Olen todella tyytyväinen meidän uudistuneeseen tiimiimme, fiilistelee NENT Group Finlandin kiekkotuottaja ja myös studioisäntänä toimiva Iiro Harjula.

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS