Hyökkääjä Patrik Laine on tällä hetkellä yhä ilman sopimusta, eikä tulevan kauden osoitekaan ole vielä varmuudella tiedossa.

Lähtökohtaisesti suomalaistähden uskotaan pelaavan myös jatkossa Winnipeg Jetsissä, mutta The Hockey Newsin toimituksessa pohdittiin myös toista vaihtoehtoa, joka ei olisi välttämättä Jetsille kovinkaan hyvä asia.

Kevin Cheveldayoff on rakentanut viime vuosien aikana hyvän joukkueen. Nyt hän on kuitenkin menettänyt jo Jacob Trouban, eikä pystynyt kiinnittämään enää Tyler Myersia. Olisi siis katastrofi menettää myös Patrik Laine saman kesän aikana, The Hockey Newsissä nähdään.

Nykyisten sopimusneuvotteluiden kohdalla toimittajat nostavatkin Jetsin tärkeimmäksi tehtäväksi saada Kyle Connor pian kiinnitettyä. Heidän mielestään kyseessä on Lainetta huomattavasti parempi ja luotettavampi pelaaja. Suomalaishyökkääjän kohdalla on kuitenkin muistettava, että hän on parhaimmillaan todella tehokas pelaaja.

– Kun Laine on liekeissä, maailmasta ei ehkäpä löydy parempaa maalintekijää kuin hän ja (Aleksandr) Ovetshkin. Viime kaudella hän oli liekeissä kuitenkin vain yhden kuukauden ajan.

Viimeisellä lauseella toimittaja viittasi marraskuuhun, jolloin Laine tykitti käsittämättömät 18 maalia.