Tässä ketjut – jatkuuko Jokerien mahtivire vai antaako suomalaistähtien tähtisikermä kyytiä?

KHL-kauteen valmistautuva Jokerit jatkaa harjoituspelikauttansa keskiviikkona kenties kovinta mahdollista seurajoukkuetta vastaan, mitä Eurooppa voi tarjota. Narripaidat kohtaavat SKA Pietarin Vantaan Tikkurilassa kello 18.30 alkaen.

Maalilla torjuu Suomeen palannut konkari Antti Niemi. Viime viikon jäljiltä kokoonpanoon paluun tekevät maailmanmestaripakki Sami Lepistö sekä hyökkäystä vahvistavat ulkomaalaishankinnat Brian O’Neill ja Peter Regin.

Pietarilaisjoukkue on kokenut kesän aikana isoja muutoksia, kun esimerkiksi supertähti Nikita Gusev siirtyi NHL:ään ja Pavel Datsjuk lähti Avtomobilistiin. Sentteri Jarno Koskiranta sai uusiksi seurakavereikseen Jori Lehterän ja Joonas Kemppaisen, joten SKA:ssa nähdään tulevalla kaudella mukavasti suomalaisosaamista.

Jokerit yrittää jatkaa hyvää virettään. Se on kaatanut loppukesän treenipeleissä niin Neftehimikin kuin Sibirinkin.