SM-liigan entisen kohupelaajan poika uuteen seuraan? IS: Pelipaikka löytyi Turusta!

© Kuva: Ilari Isotalo

SM-liigan takavuosien kohupelaaja Marko Jantusen poika Jonne Jantunen on löytänyt uuden seuran, uutisoi Ilta-Sanomat.

24 Liiga-ottelua urallaan Lahden Pelicansin paidassa tehoin 1+6 pelannut toisen polven hyökkääjä siirtyy IS:n tietojen mukaan Mestis-seura TuTon riveihin. TuTo ei ole toistaiseksi vahvistanut Jonne Jantusen sopimusta seuran kanssa.

23-vuotiaan Jonnen isä Marko on toistaiseksi suomalaisille huomattavasti poikaansa tunnetumpi nimi – niin hyvässä kuin pahassa. Urallaan SM-liigan lisäksi Ruotsissa sekä Pohjois-Amerikassa kiekkoillut ex-maalitykki on tullut uransa jälkeen tutuksi pahoista huumeongelmistaan, joista mies on sittemmin päässyt kuiville. Vanhemman Jantusen elämästä on sittemmin kirjoitettu myös kirja.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!