Seuraava World Cup jo oven takana? NHL-pomolta lupaava lausunto!

© Kuva: Getty Images

NHL:n masiinoima, kaikki maailman parhaat jääkiekkoilijat samaan maajoukkueturnaukseen kokoava World Cup on noussut jälleen tapetille.

NHL:n apulaiskomissaari Bill Daly paljastaa Sportsnetille antamassaan haastattelussa, että mikäli NHL:n ja pelaajayhdistys NHLPA:n neuvottelut etenevät suunnitelmien mukaan, saatetaan maailman parhaat pelaajat nähdä omien maajoukkueidensa väreissä seuraavan kerran jo vuoden 2021 helmikuussa.

– Yleisellä tasolla ajatus tuntuu herättävän paljon hyväksyntää. Kaikki on vielä hyvin epävirallista, mutta neuvotteluissa ei ainakaan tällä hetkellä ole suuriakaan yksittäisiä kohtia, jotka aiheuttaisivat ongelmia keskusteluihin. Mielestäni meillä on yhteinen näkymys siitä, mihin suuntaan asiat ovat menossa, Daly paljastaa.

– Molemmat osapuolet ovat keskustelleet asioista avoimesti ja myöntävät nykyisessä tilanteessa olevan parannuskohteita, mutta kenellekään ei ole halua estää asioiden viemistä maaliin asti, NHL-pomo vakuuttaa.

Sekä NHL että NHLPA ovat Dalyn mukaan halukkaita sopimaan kansainvälisten pelien kalenterista pidemmälle tulevaisuuteen. Vuoden 2021 World Cupin myötä kyseisen vuoden tähdistöottelu jäisi puolestaan pois otteluohjelmasta. World Cup olisi tarkoitus pelata läpi nopealla aikataululla, sillä turnauksen kestoksi ollaan suunniteltu ”noin viikkoa”.

Harvakseltaan tällä vuosituhannella järjestetty World Cup pelattiin edellisen kerran vuonna 2016, minkä jälkeen maailman parhaat pelaajat eivät ole päässeet kertaakaan edustamaan maataan yhtä aikaa NHL:n jättäydyttyä pois vuoden 2018 olympialaisista. Seuraava World Cup oli alunperin suunniteltu järjestettäväksi tammikuussa 2020.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.