Rajua tekstiä! KHL-pomo haukkui NHL-taiturin lyttyyn – ”Iso munaus – tuli tänne vain rahan takia”

Kanadalaishyökkääjä Kris Versteegin matka Avangard Omksissa jäi viime kaudella kesken, kun mies potkittiin ulos vain 11 ottelun jälkeen.

NHL:ssä 653 ottelua pelannut kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja summasi 11 KHL-ottelussaan vain pisteet 3+2, eikä Omskissa totisesti oltu mielissään kallispalkkaisen hyökkääjän asenteeseen.

– Mitä Versteegiin tulee, niin hänen peliesityksensä riippuivat paljon hänen motivaatiostaan. Jos pelaajalla on motivaatiota, niin silloin hän tähtää aina parhaaseen tulokseen, eikä välitä henkilökohtaisista palkinnoista tai rahasummista. Ihan rehellisesti, yllätyin Versteegin suhteen. En keskustellut silloin hänen kanssaan, kun teimme sopimuksen, koska olin silloin bisnesreissulla, Avangard Omsk -pomo Alexander Krylov kertoi somekanava Vkontaktessa pidetyssä haastattelussa.

33-vuotiaan Versteegin aika Omskissa jätti hyvin karvaan maun Krylovin suuhun.

– Totuus on se, että tämän jääkiekkoilijan hankkiminen oli iso munaus pelillisten asioiden sekä henkilön suhteen. Alamme heti etsimään viidettä ulkomaalaisvahvistusta, mutta emme halua toista Versteegiä. Avangard tarvitsee pelaajia, jotka eivät tule tänne vain rahan takia, kiekkopomo murahti.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!