Perinteikäs NHL-seura ilman kapteenia: Nuori tähtipelaaja valmis rooliin – ”Merkitsisi minulle valtavasti”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Perinteikäs NHL-seura Detroit Red Wings on ollut ilman kapteenia siitä lähtien, kun ruotsalaislegenda Henrik Zetterberg joutui viime vuonna lopettamaan uransa selkävaivojen vuoksi.

Viime kaudella seura nimesi ainoastaan neljä varakapteenia, kun Dylan Larkin, Niklas Kronwall, Justin Abdelkader, sekä Frans Nielsen kantoivat paidassaan A-kirjainta.

Vahvin vaihtoehto seuraavaksi kapteeniksi vaikuttaisi olevan ykkössentteri Larkin.

– Tunnen olevani valmis siihen, mutta se on jotakin johon en voi keskittyä tai jonka vuoksi en voi menettää yöuniani, koska asia ei ole minun päätettävissäni, Larkin totesi tiistaina TSN:lle ja jatkoi:

– Yritän vain olla oma itseni ja pelata intohimoisesti rakastamaani lajia. Olen ollut onnekas, koska meillä on ollut loistavia johtavia pelaajia ja se on vähentänyt paineitani, mutta kirjain on kirjain ja sellaisen organisaation, kuten Detroit Red Wingsin kapteenina oleminen merkitsisi minulle valtavasti.

23-vuotias Larkin valmistautuu parhaillaan viidenteen NHL-kauteensa. Red Wingsin ykköskierroksen varaus kesältä 2014 iski viime kaudella piste-ennätyksensä taalaliigassa, kun 76 ottelussa syntyi 73 (32+41) tehopistettä.

Detroitilaisjoukkueen kapteenina on viimeisen 33 vuoden aikana toiminut vain kolme pelaajaa: Steve Yzerman 1986-2006, Nicklas Lidström 2006-2012 ja Zetterberg 2012-2018.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!