NHL-supertähti Connor McDavid otti kantaa hyvin harvinaiseen tilanteeseen – ”Jonkun on näytettävä suunta”

© Kuva: Getty Images
Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:ssä on tänä kesänä koettu melko poikkeuksellinen tilanne, kun useiden tulokassopimuksensa päättäneiden pelaajien jatkosopimusneuvottelut ovat edelleen kesken.

Aikaa kauteen valmistavien harjoitusleirien alkuun on enää reilut kaksi viikkoa, mutta pitkä lista nimiä on edelleen vailla sopimusta tulevalle kaudelle.

Ilman kontrahtia ovat muun muassa Brayden Point, Mitch Marner, Brock Boeser, Kyle Connor, Patrik Laine, Mikko Rantanen ja Matthew Tkachuk.

Edmonton Oilers-megatähti Connor McDavid kertoi oman mielipiteensä asiasta.

– Kyseessä on tietenkin hyvin harvinaislaatuinen tilanne. Luulen, että tarvitaan vain yhden dominopalikan kaatuminen, jonka jälkeen kaikki ovat lopulta nurin. Jonkun on kuitenkin näytettävä suunta, McDavid toteaa NHL.comille.

Yleisesti tiedossa on, että muita palikoita pitää tällä hetkellä paikoillaan Toronto Maple Leafsin supertähti Marner, jonka sopimuksen uskotaan avaavan pelin myös muille.

McDavid itse ei halunnut aikoinaan vitkutella oman jatkosopimuksensa kanssa, vaan solmi Oilersin kanssa heinäkuussa 2017 kahdeksanvuotisen ja 100 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Ratkaisu tapahtui jo vuotta ennen tähden tulokassopimuksen umpeutumista.

– En halunnut vain odottaa ja olla menemättä harjoitusleirille. Se oli oikeasti suurin huolenaiheeni, McDavid muisteli muutaman vuoden takaisia tapahtumia.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!