NHL-sisäpiirintoimittajalta kova paljastus Mikko Rantasen sopimusneuvotteluista – osapuolet eivät edes keskustele

© Kuva: Getty Images

Iso joukko NHL:n rajoitettuja vapaita agentteja ovat yhä ilman sopimusta ensi NHL-kaudeksi. Suomalaisista heidän joukossaan ovat Mikko Rantanen sekä Patrik Laine. Muita isoja nimiä ovat muun muassa Mitch Marner ja Brayden Point.

NHL-harjoituskausi on enää kuukauden päässä, joten seurojen luulisi olevan kovassa työntouhussa saadakseen nuorisotähtensä kiinnitettyä. William Nylanderin tapaus luulisi olevan monien mielissä.

Colorado Avalanchea seuraava toimittaja Adrian Dater antoi kuitenkin kovan paljastuksen Rantasen tilanteesta.

– Lähteemme kertovat Colorado Hockey Now’lle, että yllättäen mitään kontaktia ei ole ollut Avalanchen johdon ja Rantasen agentin Mike Liutin välillä sitten epämuodollisen keskustelun NHL Draftissa kesäkuun lopulla, Dater kirjoittaa.

– Avs ei ole tarjonnut uutta sopimusta Rantaselle virallisesti tai epävirallisesti.

Colorado oletettavasti haluaa odotella, millaisia sopimuksia muut vapaat agentit saavat ennen Rantasen kiinnittämistä. On kuitenkin poikkeuksellista, ettei neuvotteluita ole millään muotoa edes aloitettu.

Rantasen tulevaksi palkaksi Dater arvelee vähintään 8,5 miljoonaa dollaria.