Calgary Flamesin toimiston kesä ei ole ollut tähän mennessä järin onnistunut. Joukkue ei ole vahvistunut viime vuodesta, päinvastoin. Seura kauppasi surkean kauden pelanneen James Nealin vaihdossa Milan Luciciin, jonka sopimus on NHL:n kolmean huonoimman joukossa.

Nyt NHL-toimittaja Jim Matheson on huhunnut, että Calgary olisi hankkimassa puolustaja Alex Petrovicin.

– Näin entistä Oiler-puolustaja Alex Petrovicia golfturnauksessa. Hän etsii töitä. Olen kuullut, että Calgary saattaa olla kiinnostunut. Hän laukoo oikealta, jolle on aina kysyntää. Hän voi olla kolmosparissa, Matheson sanoi.

Calgary-fanit eivät olleet huhusta mielissään. 194-senttinen Petrovic pelasi viime kaudella 27 ottelua ja teki niissä vaatimattomat tehot 0+2. Peruspakkina tunnettu Petrovic on lisäksi kärsinyt jatkuvista loukkaantumisista.

– Jos hän ei voi olla kolmosparin pakki Oilersissa, miksi hän voisi olla sitä missään muussa joukkueessa? eräs fani ihmetteli.

– Hemmetti, minäkin lauon oikealta ja etsin töitä, toinen veisteli.

– Kiitos, Jim. Tarvitsemmekin pelaajaa kaljaliigaan. Mikä hänen numeronsa on?