NHL-asiantuntijoilta kova arvio! Sebastian Ahon sopimus voi olla ongelma Carolina Hurricanesille

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesin viime kausi ylitti kaikki odotukset. Joukkue nappasi paikan pudotuspeleissä ja meni vieläpä aina konferenssifinaaleihin asti. Samanlaisen tuloksen saaminen ensi kaudella ei ole kuitenkaan helppoa.

NHL.comin asiantuntijat arvioivat, että tempun uusimiselle on kolme mahdollista estettä. Ensimmäinen kysymysmerkki on, vaikuttaako Sebastian Ahon tuore sopimus hänen pelaamiseensa negatiivisella tavalla.

Asiantuntijat ovat huolissaan, miten Aho jaksaa kantaa supertähden palkkaan liittyvät velvollisuudet. Hän on joukkueensa parhaiten palkattu pelaaja, ja sen on näyttävä myös jäällä.

Toinen kysymys on Carolinalle tuttu. Onko maalivahtipeli tarpeeksi hyvä? Petr Mrazek jatkaa seuran ykkösvahtina, mutta hän ei kuulu NHL-vahtien rankingissa edes lähellekään keskitasoa. Kakkosvahdin paikasta kisaavat James ReimerAlex Nedelkovic sekä Anton Forsberg. Kaikki he ovat kaukana varmoista nimistä.

Kolmas kysymysmerkki on kapteeni Justin Williams. Kullanarvoinen johtaja on edelleen ilman sopimusta, ja nuori joukkue kaipaa hänen esimerkkiään jäällä.