Mielenvikaiset murskajaiset – Nuoret Leijonat latoi Kanadan jäänrakoon uskomattomalla tavalla: ”Aika nappiin on mennyt”

© Kuva: Getty Images

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue jatkoi Yhdysvalloissa pelattavan harjoitusturnauksen pelejään keskiviikkona Kanadan vastaavaa ikäluokkaa vastaan. Nuoret Leijonat takoi vaahteranlehtipaidat jäänrakoon uskomattomin numeroin 8-3.

Nuoret Leijonat voitti avauserän 5-0, ja toisen erän ensimmäisillä minuuteilla tilanne oli jo 7-0.

– Oli hieno peli koko jengiltä. Aloitimme tosi kovaa ja pudotimme Kanadan kyydistä jo ensimmäisessä erässä. Otimme varmaan heiltä vähän ennakkoluulojakin pois. Ensimmäinen erä oli ihan huikea, luistelimme ja kamppailimme tosi hyvin, kaksi maalia iskenyt Toni Utunen hehkutti Jääkiekkoliiton sivuilla.

Suomi lähti otteluun allaan nolo 1-7-tappio USA Bluelle.

– Alku oli juuri sellainen kuin lähdimme hakemaankin. Edellisessä ottelussamme emme olleet alussa hereillä. Nyt lähdimme iloisella fiiliksellä hakemaan hyvää alkua peliin ja sen saimme. Kun ensimmäisessä erässä voittaa Kanadan 5–0, voi sanoa, että aika nappiin on mennyt, kertaalleen maalannut Anttoni Honka sanoi.

Ikäluokan MM-kisat pelataan vuodenvaihteessa Tsekissä.