Leijonien viime kevään MM-kisasankarilla Marko ”Mörkö” Anttilalla on vielä mukavasti vapaa-aikaa ennen kuin ”siviilityöt” Jokereiden KHL-miehistössä todenteolla alkavat.

Perjantaina helsinkiläisjoukkue pelasi uuden kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa Vantaalla Neftehimik Nizhnekamskia vastaan, mutta viikonvaihteessa aikaa riitti myös vierailuun perinteikkäässä Suomen MM-rallissa Jyväskylässä.

Anttila näytti olleen ainakin Toyota-tallin vieraana, sillä tiimin suomalaiskuski Jari-Matti Latvala julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan, jossa ”Mörkö” poseeraa Latvalan ja tämän kartanlukijan Miikka Anttilan välissä.

Voittoon asti vierailu ei Latvalaa auttanut, sillä mies sijoittui kisan kolmanneksi tallitoveri Ott Tänakin viedessä voiton.

Latvalan julkaisu on nähtävissä alla olevasta kuvasta tai täältä.