Marko ”Mörkö” Anttila debytoi tämän kauden osalta – saa heti kapteenin natsat rintaansa!

© Kuva: Getty Images

KHL-kauteen valmistautuva Helsingin Jokerit jatkaa harjoituskauttaan tänään keskiviikkona Sibir Novosibirskiä vastaan. Ottelu pelataan kotimaassa Valkeakoskella. Venäläisvieras pelasi samassa paikassa tiistaina HPK:ta vastaan kaataen hallitsevan Suomen mestarin voittolaukauskisassa numeroin 3-2.

Jokerit tiedotti mm. Twitter-tilillään, että sen kokoonpanossa debytoivat tämän kauden osalta mm. maajoukkueesta tuttu Jesse Joensuu sekä kultakapteeni Marko ”Mörkö” Anttila, joka toimii kipparina keskiviikkonakin. Maailmanmestari viilettää nelosketjun oikeassa laidassa ketjukavereinaan toinen laituri Antti Pihlström ja toinen tämän syksyn debytantti Mika Niemi.

Ykkösketjua johtaa perjantain treenipelin tapaan leijonatähti Petri Kontiola. Jokerien maalilla torjuu latvialainen Janis Kalnins.

Kello 18.30 alkavassa ottelussa Jokereille vastaan asettuvat mm. maalivahti Harri Säteri sekä hyökkääjät Juuso Puustinen, Jukka Peltola ja Mikael Ruohomaa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.