Liiga-seurat perässä! Yllättävä suomalaisnimi herätti scouttien kiinnostuksen – ”Saa varmuudella Liiga -tai SHL-sopimuksen, jos…”

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla viilettävä suomalaishyökkääjä Jesper Kokkonen on nyt noussut otsikoihin rakkaassa länsinaapurissamme.

Ruotsalaislehti Expressenin asiantuntija Johan Svenssonin mukaan BIK Karlskogasia edustava Kokkonen on potentiaalinen nimi saamaan ensi kauden päätteeksi sopimuksen Liigasta tai SHL:stä.

– Tiedän, että moni isompien sarjojen scoutti tarkkaili Kokkosta viime keväällä. Sopimusta ei kuitenkaan silloin saatu aikaan. Ainakin suomalaiset seurat ovat seuranneet häntä. Hän kirjasi viime kaudella 22 tehopistettä. Uskon, että jos hän tekee tällä kaudella 35-40 pistettä, niin hän saa varmuudella sopimuksen Liigasta tai SHL:stä. Noin iso pelaaja, joka osaa tehdä maaleja, kiinnostaa seuroja, Svensson kirjoittaa.

Tukholmassa syntynyt 26-vuotias Kokkonen on pelannut viimeiset kuusi kautta Ruotsin toiseksi ja kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Tätä ennen 187-senttinen ja 95-kiloinen hyökkääjä edusti Ilveksen junioriseuroja.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!