Kiekkoraamattu otti kantaa Jesse Puljujärven tilanteeseen – selvä oletus ensi kauden osoitteesta

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin ja Jesse Puljujärven välinen umpikuja on yksi NHL:n puhuttavimmista skenaarioista. Tilanne on saanut paljon mediahuomiota Suomen lisäksi myös Pohjois-Amerikassa.

Nyt myös Kiekkoraamatuksi usein kutsuttu The Hockey News on kirjoittanut Puljujärven tilanteesta. Artikkelissa kerrattiin konfliktin taustoja, ja Edmontonin huonoa johtamista. Osa vastuusta annettiin kuitenkin myös pelaajalle itselleen.

– Puljujärven haluttomuus säätää pelityyliään turhauttivat entisiä Oilers-valmentajia Todd McLellania ja Ken Hitchcockia.

Puljujärven kauppaamisen suhteen The Hockey News ei ole toiveikas. Monet NHL-joukkueet ovat jo lyöneet rosterinsa lukkoon ensi kaudeksi.

– Puljujärvellä on yhä hyökkäyspotentiaalia, mutta hänen vaihtoarvonsa on alhaalla juuri nyt. Koska Oilersilla on hänen NHL-oikeutensa, Holland saattaa antaa nuorukaisen pysyä Suomessa tämän kauden ajan keräämässä itseluottamusta.

Suomessa Puljujärvelle on arveltu olevan kaksi potentiaalista osoitettu. KHL:ssä pelaavat Jokerit tai vanha tuttu Oulun Kärpät. Vaikka kumpikin joukkue varmasti ottaisi Puljujärven mielellään, tilaa voi olla niidenkin ketjuista vaikea löytää.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!