Kiekkoraamattu: NHL-seura ei pysty pitämään suomalaistimanttiaan – jää vapaaksi Seattlen poimittavaksi

© Kuva: Getty Images

”Kiekkoraamatuksi” tituleerattu kiekkolehti The Hockey News on siirtänyt katseensa jo kesällä 2021 järjestettävään Seattlen NHL-seuran laajennusdraftiin.

Tällä kertaa kiekkolehti otti tutkintaan hallitsevan mestarin St. Louis Bluesin potentiaaliset laajennusdraftissa suojattavat pelaajat.

Jokainen NHL-seura saa suojata Seattlen valinnalta joko seitsemän hyökkääjää, kolme puolustajaa sekä yhden maalivahdin tai sitten neljä hyökkääjää, neljä puolustajaa sekä yhden maalivahdin.

The Hockey News uskoo, että Bluesilla on edessään erityisen haastava ratkaisu maalivahdin suojaamisen suhteen, sillä seuralla on kirjoillaan sensaatiomaisen viime kauden pelannut Jordan Binnington sekä erittäin lupaava suomalaisvahti Ville Husso.

– Binnington on vapaa agentti kahden kauden päästä ja Ville Husso on myös täällä, odottelemassa paikkaansa. Jos Husso kehittyy täyteen potentiaalinsa, on Bluesilla edessä vaikea päätös. Yksi taktiikka jolla Husso voitaisiin kuitenkin pitää on se, että Blues ei tekisi Binningtonille jatkosopimusta kuin vasta laajennusdraftin jälkeen. Se voi kuitenkin olla erittäin riskialtista, The Hockey Newsin toimittaja Jared Clinton kirjoittaa.

The Hockey Newsin arvioi Bluesin suojauksen saavista pelaajista:

Hyökkääjät:

Vladimir Tarasenko
Ryan O’Reilly
Jaden Schwartz
Oskar Sundqvist
Robert Thomas
Sammy Blais
Jordan Kyrou

Puolustajat:

Alex Pietrangelo
Colton Parayko
Vince Dunn

Maalivahti:

Jordan Binnington

Merkittävimmät yli jäävät pelaajat:

David Perron
Robert Bortuzzi
Ville Husso


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.