KHL-seura tylynä! Pelicans koki poikkeuksellisen rajun tappion – ”Siellä oli miesten joukkue vastassa”

© Kuva: Juha Tamminen
Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Lahden Pelicans koki harjoituskauden kolmannen peräkkäisen tappionsa tiistaina, kun venäläinen Vitjaz Podolsk oli vahvempi peräti maalein 8-1.

KHL-seura meni menojaan jo ensimmäisillä minuuteilla, kun alle viiden minuutin pelin jälkeen tilanne oli 2-0. Vitjaz ei enää tämän jälkeen luopunutkaan johtoasemastaan, vaan iski toisessa erässä neljästi ja vielä päätöserässä kahdesti.

– Vastustajan kehonkieli ja rohkeus pelata näkyi kamppailuissa. Siellä oli miesten joukkue vastassa. Ei tässä ole mitään selittelyjä, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen kommentoi seuran haastattelussa.

Vitjazin kokoonpanossa oli mukana myös neljä suomalaista: Pekka JormakkaMiro AaltonenJoonas Nättinen sekä Ville Lajunen, joista Aaltonen ja Nättinen onnistuivat maalinteossa. Pelicansin ainokaisesta vastasi Hannes Björninen.

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!