Uuteen KHL-kauteen valmistautuva Jokerit pelaa sesongin ensimmäisen harjoitusottelunsa perjantaina, kun Vantaan Tikkurilan Trio Areenalla pelattavassa kamppailussa vastaan luistelee Neftehimik Nizhnekamsk.

Helsinkiläisjoukkueen maalivahtiosastoa täksi kaudeksi vahvistamaan saapuneella Stanley Cup-voittaja Antti Niemellä ainakin varustepuoli vaikuttaisi jo olevan kunnossa, sillä miehen uusi maski on sen maalanneen Teme Designsin mukaan valmiina.

– Oli hienoa saada maalata Antti Niemen tulevan kauden maski. Aika simppeli kuviointi viime kauden tyyliin. Isot logot, numero, seuran kotikaupunki ja hologrammeja, yritys kertoo Twitter-tilillään julkaisemansa kuvasarjan yhteydessä.

NHL:n työsulkukaudella 2012-13 pelaamiaan 10 Liiga-ottelua Pelicansin paidassa lukuunottamatta yli kymmenen vuotta Pohjois-Amerikassa pelannut Niemi pääsee perjantaina pitkästä aikaa tositoimiin vanhassa kotihallissaan.

Vantaalaislähtöinen vahti nousi aikoinaan Mestiksen Kiekko-Vantaan paidassa miesten tasolle.