Hallitseva Suomen mestari avasi kautensa rohkaisevasti, vaikka KHL-joukkue antoi kuonoon – ”Oli haastavaa”

© Kuva: Juha Tamminen
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

Hallitseva Suomen mestari HPK aloitti kiekkokautensa tiistaina Valkeakoskella Sibir Novosibirskiä vastaan. Ottelu päättyi venäläisvieraille voittolaukauskisan jälkeen numeroin 3-2.

Suomenmestariluotsi Antti Pennanen katsoi tuloksen taakse, ja näki siellä hyviäkin asioita. Kerhon edellisestä ottelusta on aikaa kolmisen kuukautta.

– Paljon oli hyviä suorituksia, mutta tietenkin osalla ehkä näkyi se, että pelattiin ensimmäistä peliä ja sen takia oli haastavaa. Ei vielä mainita nimiä sen tarkemmin, mutta myös positiivisia yllätyksiä oli mukana, päävalmentaja sanoi seuran kotisivuilla.

Pennasen mukaan Kerho oli pari erää niskan päällä, mutta.

– Kolmas erä oli sitten tasaisempi, eikä oikein saatu hyökkäyspeliä kuntoon siinä. Otettiin tyhmiä jäähyjä, jotka sotkivat omaa peliä. Jos lasketaan maalipaikkoja sieltä omalta alueelta, niin ei niitä montaa ollut. Ennemmin nekin tulivat sen seurauksena, että sählättiin kiekon kanssa.

Kerhon harjoituspeliurakka jatkuu viikonloppuna kotiturnauksessa, jossa vastaan tulevat saksalainen Löwen ja Pelicans.

– Ei tämän päivän kokoonpanosta kauhean montaa pelaa perjantaina. Tarkoitus on ajaa uusia pelaajia sisään, joista sitten saadaan informaatiota. Perjantain jälkeen katsotaan sitten lauantain kokoonpano.

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!