Eksoottiset seikkailut toistaiseksi ohi: Vähemmän mairittelevasta Liiga-ennätyksestä muistettava hyökkääjä palaa Suomeen

© Kuva: Juha Tamminen
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Viime kausina melkoisena reissumiehenä tunnettu hyökkääjä Patrik Moisio palaa jälleen kotimaan kaukaloihin.

Mestis-joukkue RoKi tiedottaa nettisivullaan tehneensä 27-vuotiaan Moision kanssa tulevan kauden kattavan sopimuksen.

Turkulaislähtöinen peluri on kiekkoilut viimeisen kahden kauden aikana Japanissa, Isossa-Britanniassa, Ukrainassa sekä Puolassa. Ennen Rovaniemelle tuloaan hän kävi vielä testattavana Venäjän toiseksi korkeimmalla sarjatasolla VHL:ssä pelaavassa Jermak Angarskissa.

– Puntaroin kesällä, että jatkanko ulkomaan kiertuetta vai mikä olisi paras vaihtoehto tässä vaiheessa. Koin, että voisi olla hyvä aika olla paikallaan ja ainakin yksi vuosi Suomessa. Minulla on ollut pätkäsopimuksia kaksi viime kautta, sekä on ollut vähän pelejä ja muutenkin rikkonaisia kausia. Tuntui hyvältä tulla Suomeen, Mestikseen ja Rovaniemelle, Moisio avaa tiedotteessa taustaa RoKiin tulolle.

– Patrik tuo meille kokoa, suoraviivaisuutta ja kokemusta. Odotan häneltä hyvää kokonaisvaltaista pelaamista, toteaa puolestaan RoKin päävalmentaja Santeri Immonen tuoreesta hankinnasta.

Moisio on pelannut myös Liigaa Ässien, Ilveksen, sekä TPS:n riveissä. Viimeisimmällä Liiga-kaudelta 2015-16 hän teki kyseenalaista historiaa ottamalla TPS-paidassa yhdessä pudotuspelissä peräti 60 jäähyminuuttia.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!