Edmonton-toimittajalla erikoinen teoria: Jesse Puljujärvi, Kärpät ja Carolina Hurricanes salaliitossa

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven ja Edmonton Oilersin välinen sopimusriita on jo pidemmän aikaa herättänyt paljon tunteita Kanadassa. Osa kiekkofaneista ymmärtää Puljujärven halun jättää seuran, mutta joillekin suomalaispelaajan käytös ei sovi.

Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leaving on jo pidemmän aikaa kirjoittanut Puljujärvestä kriittiseen sävyyn. Hän on muun muassa artikkelissaan käynyt läpi, kuinka muut Edmonton-pelaajat eivät halunneet pelata yhdessä Puljujärven kanssa.

Viimeisimmässä artikkelissaan Leaving käy tarkkaan läpi Puljujärven mahdollista paluuta Kärppiin. Hän tyrmää kaikki huhut sopimustarjouksesta. Jutussaan hän viittaa MTV Urheilun artikkeliin, jossa haasteteltiin Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Ahoa.

– Voin kuitenkin vahvistaa ainakin eilisen perusteella… mitään sopimustarjousta ei olla tekemistä, eikä mitään neuvotteluita ole käyty. Ja jotta ollaan reiluja Harri Ahoa kohtaan, hän ei niin väittänytkään, Leavins kirjoitti.

Heti perään hän vihjaili erikoisesta salaliitosta.

– On silti melkoinen yhteensattuma, että Aho tekee tuollaisen kommentin ylipäätään. Nimittäin hänen poikansa on Sebastian Aho, joka pelaa Carolina Hurricanesissa. Ja Canes on yksi seuroista, joiden ajatellaan olevan kiinnostuneita Puljujärvestä. Mitäs siihen sanotte?

Leavins järkeili salaliittoa vielä pidemmälle ja kirjoitti, kuinka Suomi on pieni maa ja kiekkoihmiset tuntevat toisensa. Jos Puljujärvellä olisi sopimustarjous Euroopasta, Edmontonilla olisi paineita kaupata hänet, joka voisi puolestaan sataa Carolinan pussiin.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!