Coloradon seurapomo vahvistaa: Mikko Rantasen sopimusneuvottelut täysin jäissä – esittää yhden toiveen!

© Kuva: Getty Images
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Colorado Avalanchen Mikko Rantasen jatkosopimusta on odoteltu NHL-piireissä koko kesän ajan.

Osapuolten välillä tilanne on kuitenkin ollut koko kesän ajan täysin jäissä. Suomalaishyökkääjä ei ole saanut seuraltaan ainuttakaan jatkosopimustarjousta, ja asian myöntää nyt medialle myös seuran GM Joe Sakic. Kyseessä lienee kuitenkin puhdas taktiikka, jossa halutaan ensin odotella rauhassa NHL:n muiden rajoitettujen vapaiden agenttien ratkaisuja.

– Meillä ei ole ollut juurikaan keskusteluita varaustilaisuuden jälkeen, mutta harjoitusleiri on tulossa, ja silloin paine kasvaa molempien suunnalla, Sakic vahvisti medialle torstaina.

– Haluamme hänet tänne (Coloradoon) harjoitusleirille. Kukaan ei kaipaa häiriöitä, joten toivottavasti olemme yhteyksissä pikaisesti ja saamme jotain aikaiseksi, Sakic lisäsi The Denver Postille.

– Meillä on tavallaan aika hyvä käsitys siitä, missä mennään. Toivottavasti siitä ei tule niin vaikeaa, kun aloitamme yhteydenpidon pian.

Yksi ehto seurapomolla kuitenkin 22-vuotiaan suomalaisen sopimuksen varalle on.

– En halua tehdä siltasopimusta. Puhuin Mikon kanssa ja olen varma, että hänkin haluaa ennen kaikkea pitkän sopimuksen, Sakic avaa.

Sakic kertoi soittaneensa Rantaselle ensimmäistä kertaa hiljattain – kyselläkseen kuulumisia.

– En soittanut hänelle neuvotteluiden takia vaan kysyin vain, miten hänen kesänsä on mennyt ja kerroin, että haluaisimme tehdä pitkäaikaisen sopimuksen. Tein sen itseni ja  (Rantasen agentin) Mike Liutin takia. Halusin vain päästä yhteyksiin, Sakic paljastaa.

Rantanen iski viime kaudella uransa parhaat tehot, 87 (31+56) tehopinnaa 74 pelissä.

LUE MYÖS: Kaapo Kakko Ylelle: kesä kulunut treenaten ja lööppejä vältellen!

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!