Buffalo Sabresilla on selvät suunnitelmat siirtohuhujen riivaamalle Rasmus Ristolaiselle

© Kuva: Getty Images

Rasmus Ristolaista on huhuttu ulos Buffalo Sabresista jo puolen vuoden ajan. Yhtenä potentiaalisena seurana suomalaispuolustajalle on pidetty Tampa Bay Lightningia.

Huhut olivat jo ehtineet jäähtyä, kunnes Ristolainen myönsi, ettei hän ole aikoihin nauttinut jääkiekon pelaamisesta. Samalla hän kertoi MTV Sportille siirtohuhujaan toteamalla, että hän on jonkun NHL-seuran harjoitusleirillä, kun syksy tulee.

Nyt Buffalo Sabres on viimein ottanut antanut oman vastineensa Ristolaisen kommentteihin.

– Jatkamme vuorovaikutusta Riston kanssa, ja me yritämme saada joukkueen rakennettua niin, että saamme Riston tilanteisiin, joissa hän voi onnistua,  GM Jason Botterill valotti NHL.cominhaastattelussa.

Seuran valmentaja Ralph Krueger on suorempi Ristolaisen tilanteesta ja pelaajan antamasta kritiikistä. Viesti on varsin positiivinen.

– Minulle on tärkeää kuunnella, kun pelaajat puhuvat minulle. Viesti, jonka häneltä sain, oli, että hän on valmis tekemään sitä ja tätä ja etsii seuraavaa tasoa itsestään, Krueger sanoi.

– Se on nyt minun tehtäväni. Hän on meidän kokoonpanossamme, hän on rosterissamme ja odotan innolla hänen valmentamistaan.