Aleksandr Ovetshkin aiheutti kohun lopettamispuheillaan – venäläistähti tarkentaa nyt aiempaa lausuntoaan!

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin tähtipelaaja, NHL-historian parhaimpiin maalintekijöihin lukeutuva Aleksandr Ovetshkin aiheutti taannoin kohua miehen vihjailtua uransa päättämisestä nykyisen sopimuksensa umpeutuessa kahden vuoden kuluttua.

Nyt 34 vuotta syyskuussa täyttävä venäläistähti on tarkentanut taannoisia puheitaan.

– Keskustelemme aiheesta uudestaan kahden vuoden kuluttua. Minun on oltava tuolloin terve ja hyvässä kunnossa. Yritän pysyä kunnossa, muttet koskaan tiedä tulevaisuudesta, Ovetshkin pehmentää aiempia lausuntojaan ja tyrmää samaan syssyyn väitteet uran päättämisestä KHL:ssä.

Venäläistähden ei ole tarvinnut ainakaan toistaiseksi huolehtia mahdollisesta tason laskusta. Konkari rikkoi menneellä kaudella jo kahdeksatta kertaa urallaan maagisen 50 maalin rajapyykin runkosarjassa. Miehellä on nimissään myös yhtä monta NHL:n maalikuninkuutta.

Ovetshkin kuittaa nykyisestä 13-vuotisesta sopimuksestaan reilun 9,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.