Seurapomo paljasti: Tästä syystä KHL-suurseura teki vaihtokaupan Mikko Rantasesta

© Kuva: Getty Images
Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

KHL:ssä leivottiin torstaina vaihtokauppa, kun KHL:n suurseura Ak Bars Kazan hommasi NHL-hyökkääjä Mikko Rantasen pelaajaoikeudet Neftekhimikiltä. Kaupassa toiseen suuntaan matkasi 23-vuotias VHL-hyökkääjä Radel Fazlejev.

Vaikka Rantasella ei ole tällä hetkellä sopimusta Colorado Avalanchen kanssa, niin suomalainen ei kuitenkaan ole siirtymässä KHL:ään – ainakaan hetkeen.

– Uskon, että Rantanen allekirjoittaa sopimuksen Coloradon kanssa. Emme ole mukana neuvotteluissa hänen kanssaan. Teimme tämän hankinnan tulevaisuutta silmällä pitäen, Kazanin GM Rafik Jakubov sanoi R-Sport -lehdelle.

– Mitä Fazlejeviin tulee, hänellä on kaikki. Hän on taitava pelaaja, joka tekee todella paljon töitä. Mutta meillä Kazanissa on jo niin paljon senttereitä, joten tämä oli vaikea paikka hänelle. Joten päätimme tehdä vaihtokaupan Neftekhimikin kanssa, kiekkopomo jatkoi.

Kaupan taustalla on siis valmistautuminen NHL:ää mahdollisesti kohtaavaan työsulkukauteen. Mikäli NHL:ssä ei päästä sopuun uudesta työehtosopimuksesta, voi sarjan pelit jäädä pelaamatta kaudella 2020-21.

Työsulkukausi toisi Eurooppaan runsaasti pelaajia NHL:stä, joten seurat haluavat jo hyvissä ajoin ”varata” omansa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Jokerien kotipeliputki alkaa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!