Raju väite! Lähde: Jättipalkkaa vaativa NHL-megatähti saanut jo kaksi offer sheetiä!

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä, rajoitetun vapaan agentin statuksella liikkuva Mitch Marner pyytää seuraltaan tiettävästi yli 11 miljoonan dollarin vuositulot tuovaa jatkopahvia.

22-vuotias laitahyökkääjä on The Hockey Newsin sisäpiiritoimittaja Ken Campbellin mukaan jopa jo saanut kilpailevat offer sheetit jo kahdelta eri NHL-seuralta, joskin hyökkääjä on toimittajan mukaan kieltäytynyt allekirjoittamasta kumpaakaan.

– Liikkeellä on useita seuroja, jotka ovat tai ovat olleet kiinnostuneita tekemään tarjouksen Marnerille. On syytä uskoa, että kaksi näistä on jo tehnyt tarjouksensa, mutta Marner on hylännyt ne, koska ei ole halunnut liittyä kyseisiin joukkueisiin, Campbell kertoo.

Toimittaja ei siis kertonut väitteensä pohjalle yhdenkään seuran nimeä. Väitteen pitäessä paikkansa kyseessä saattaisi olla pari joukkuetta kolmikosta Ottawa Senators, New Jersey Devils ja Columbus Blue Jackets, joilla jokaisella on rutkasti tilaa palkkakatossaan. Varsinkin Devilsin GM Ray Shero on myöntänyt avoimesti seuran etsivän markkinoilta vielä ainakin yhtä ”isoa kalaa”.


Kaapo Kakko tekee maalin – saat 100€ ilmaisvedon!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta ja lyö vähintään 1 euron veto otteluun New York Rangers vs Vancouver Canucks (minimikerroin 1,50).
  3. Jos Kakko tekee ottelussa maalin, saat 100€ ilmaisvedon.