Oho! Jarmo Kekäläisen leiristä tuttu NHL-tähti antoi täyslaidallisen Vladimir Putinille: ”Teemme virheen kohdellessamme häntä kuin teräsmiestä”

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NY Rangersin venäläishyökkääjä Artemi Panarin antoi sports.ru-sivuston mukaan täyslaidallisen maan presidentti Vladimir Putinin niskaan varsin ytimekkäästi.

Aiemmin Putinia kannattaneen pelaajan mukaan kaikki äänestävät kyseistä presidenttiä, koska toista vaihtoehtoa ei ole. Sivusto kertoi venäläispelaajalle, että jopa 70 prosenttia äänestää Putinia.

– Teemme virheen kohdellessamme häntä kuin teräsmiestä. Hän on vain samanlainen kuin me. Hän ei erota sitä, mikä on oikein ja mikä väärin, politiikkaa aiemmin vain vähän seurannut hyökkääjä tylytti.

Panarin siirtyi NY Rangersiin alkavaksi kaudeksi Columbus Blue Jacketsista edustettuaan sitä kaksi kautta. Ennen GM Jarmo Kekäläisen johtaman joukkueen edustamista hyökkääjä viiletti uransa ensimmäiset NHL-pelit Chicago Blackhawksin paidassa.

Venäläinen on nakuttanut taalajäillä runkosarjassa liki piste per peli -tahdilla: 322 ottelussa ovat syntyneet tehot 116+204=320. Kova on saldo myös 27 pudotuspeliottelussa: 9+17=26.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!