Nyt on mielenkiintoinen kattaus – pysyykö Mestiksen mestari liigajoukkueiden vauhdissa?

© Kuva: Ilari Isotalo

Kotimaisen jääkiekkokauden harjoitusottelukausi on alkamassa jo parin viikon kuluttua. Syksyn yksi mielenkiintoisimmista turnauksista järjestetään 23.-24. elokuuta Imatralla. Mukana ovat Liigasta SaiPa, KooKoo ja JYP sekä Mestiksestä hallitseva mestari Ketterä.

Kun suomalainen kiekkoväki arvuuttelee usein sitä, että olisiko Liiga syytä avata, antanee Imatran turnaus kysymykseen joitakin vastauksia pelillisestä näkökulmasta – olkoonkin, että kyseessä on alkukauden harjoitusturnaus.

Ketterä punnitsee perjantaina SaiPan, joka ylsi viime kaudella Liigassa pudotuspelien avauskierrokselle. Seuraavana päivänä imatralaiset kohtaavat KooKoon. Kouvolalaisjoukkue ei yltänyt runkosarjasta jatkoon.

Turnauksen muut ottelut ovat KooKoo-JYP ja JYP-SaiPa.

Liigan sarjakausi alkaa 12. syyskuuta, Mestiksen talvi pyörähtää vauhtiin vasta 27. syyskuuta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!