NHL-gooni: Suomalaiset häirikköjä ja laiskoja – Rasmus Ristolainen tyrmäsi ajatuksen, mutta allekirjoittaa yhden pelaajan suhteen: ”Hän oli hieman erilainen”

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Paljon otsikoissa viime aikoina ollut suomalaispuolustaja Rasmus Ristolainen saapui maanantaina puhelimitse vieraaksi ex-NHL-tappelija John Scottin isännöimään Dropping The Gloves -podcastiin.

Samassa Sabres-joukkueessa kaksi kautta pelannut kaksikko keskusteli lähetyksessä muun muassa mailavarastossa tapahtuneesta kuristusotteesta, Sabresin uusista hankinnoista, päävalmentaja Ralph Kruegerista, siirtohuhuista sekä suomalaispelaajista NHL:ssä.

Scottin ja Ristolaisen keskustelu Sabresin tuoreesta hankinnasta Henri Jokiharjusta eskaloitui nopeasti vitsimieliseksi väittelyksi suomalaispelaajista:

Scott: Saitte Sabresiin sen suomalaispojan, ”Jokihahun”?

Ristolainen: En oikeastaan tunne häntä hyvin, koska hän on nuorempi kuin minä. Näin hänet kuitenkin viime MM-kisoissa, kun he pelasivat aika hyvin. On kiva saada lisää suomalaisia joukkueeseen.

Scott: Ei, se ei ole kiva asia. Suomalaispelaajien määrä täytyy aina pitää kurissa. He luovat aina ongelmia – suomalaiset ovat todellisia häirikköjä.

Ristolainen: Suomalaiset ovat kovia tekemään työtä. Rehellisiä jätkiä. He aina ajattelevat joukkuetta ensin.

Scott: Ovatko he oikeasti? Okei, pelasin muutaman kanssa urani alussa. Ainakin Mikko Koivu ja Antti Miettinen olivat kovia tekemään työtä. Mutta maksimimäärä suomalaisia on ehkä kaksi per joukkue.

Scott: Onko Ville Leino Ruotsista vai Suomesta?

Ristolainen: Hän on Suomesta.

Scott: Okei, se tappaa tämän teorian, sillä hän ei totisesti tykännyt tehdä töitä kovaa.

Ristolainen: Okei, hän oli hieman erilainen, mutta hän auttoi minua paljon NHL:ssä. Pidämme vieläkin yhteyttä. Hän perusti Bille Beino -vaateyrityksen, josta on tullut todella valtava juttu. Se on kasvanut kunnolla.

Scott: No nyt minun pitää saada nopeasti Bille Beino -kamaa. Se rimmaa todella kivasti Ville Leinon nimen kanssa.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!