MM-kultaleijona lähti Liigasta – hakee seuraavaa steppiä KHL:stä: ”Haluan todistaa kaikille, että…”

© Kuva: Getty Images

Maalivahti Jussi Olkinuora pelaa ensi kaudesta lähtien KHL-seura Admiral Vladivostokin maalilla.

Tuore maailmanmestari allekirjoitti KHL-sopimuksen jo alkukesästä, kun hänellä oli takanaan vahva kausi Pelicansissa. Olkinuora raivasi tiensä myös Leijonien MM-joukkueeseen, jossa hän toimi lopulta kakkosvahtina, kun Suomi marssi sensaatiomaisesti maailmanmestaruuteen.

Tulevalla kaudella suomalaisvahtia odottaa kuitenkin uudet haasteet, johon hän sanoo olevansa enemmän kuin valmis.

– Ensimmäiseksi haluan, että joukkue menestyy. Toiseksi, haluan pelata paljon ja osoittaa itselleni ja kaikille, että olen pystyn pelaamaan tässä sarjassa, Olkinuora avasi tavoitteitaan Allhockey.ru –sivustolle.