Liigasensaatio puskista maailmanmestariksi, jätti kotimaan taannoin – katso, mitä kultasankarille kuuluu nyt

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä Penguins - Bruins! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pelicansissa viime kaudella loistaneen Jussi Olkinuoran tarina oli kuin koko MM-kultaa voittaneen leijonalauman draama pienoiskoossa.

Vahti oli ensiksi Liigan puolella pussinokissa ilmiömäisessä iskussa. Runkosarjassa pikkumustat tarttuivat 91,7 prosentin varmuudella, pudotuspeleissä sama tilasto näytti lukemia 94,6.

Ilman Olkinuoran torjuntoja HIFK olisi saattanut pyyhkiä Pelicansin lomille jopa suoraan neljässä pelissä. Lahtelaiset lopulta putosivat jatkosta jo puolivälierissä kuudennen taistelun jälkeen, joka saattoi jälkeenpäin ajateltuna olla maalivahdin onni.

Veskari nousi maajoukkueeseen ja lopulta MM-kisakoneeseen. Slovakiassa Olkinuoran selän taakse ei mennyt yksikään kiekko – toki vastuuta irtosi vain yhdessä ottelussa – ja lopulta kaulaan ripustettiin MM-kulta.

Se kruunasi upean kauden ja tulipa kakkuun vielä toinenkin kirsikka. KHL-joukkue Admiral Vladivostok pestasi mailapelistään tutuksi tulleen veskarinsa maalilleen.

Nyt Olkinuora on välittänyt Instagram-tilillään kuulumisia kuvien muodossa.

– En rasita teitä ylivertaisella ilolla tai surullisuudella. En myöskään anna elämää koskevia neuvoja, maalivahti veisteli erään kuvan oheen.

– Rakastan tätä luultavasti siksi, että se on sinivalkoinen! Olkinuora kirjoitti kuvaan, jossa komeilee hänen näyttävä kypärä.

– Minulla ei ole aavistustakaan, mikä kuvateksti on. Uskon, että on radion aika! maalivahti veisteli kuvakollasiin, jossa hän on kuntopyörän kimpussa.

Olkinuora on voittanut maailmanmestaruuden lisäksi CHL:n mestaruuden JYPin paidassa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

NHL:ssä Penguins - Bruins! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!