Sportsnetin lähteen mukaan Toronto Maple Leafsin presidentti Brendan Shanahan esti seuraansa tekemästä sopimusta tähtihyökkääjä Mitch Marnerin kanssa.

Leafsin ja Marnerin pitkittyneet sopimusneuvottelut ovat olleet kiistatta NHL:n kesän pelaajamarkkinoiden kuumin puheenaihe.

Toronton on odotettu sorvaavan huippulaiturilleen uuden sopimuksen ennemmin kuin myöhemmin. Jatkopahvia ei ole kuitenkaan vielä kuulunut.

Neuvottelujen Marnerin taustajoukkojen ja seuran välillä on huhuttu ajautuneen tiukaksi väännöksi rahasta. Kanadalaishyökkääjän hintalappu ei ole halvimmasta päästä.

Viime kädessä sopimussopassa vaikuttaa olevan kyse siitä, kuinka paljon Leafs on valmis maksamaan tähtipelaajastaan. Tuoreiden sisäpiiritietojen mukaan Marnerin agentti ja seura eivät ole tarjousten suhteen vielä aivan samalla aaltopituudella.

– Puhuin Rick Dhaliwalin (Sportsnetin toimittaja) kanssa tänään. Eräs lähde kertoi hänelle Leafsin ja Marnerin olleen lähellä sopimusta kaksi viikkoa sitten. Brendan Shanahan ei kuitenkaan hyväksynyt sitä. Rajoitettujen vapaiden agenttien ympärillä pyörii paljon huhuja nykyisin, Sportsnetin toimittaja Satiar Shah paljasti Twitterissä.

Satiar Shah

@SatiarShah
Talking with @DhaliwalSports today, a source told him the Leafs and Marner we’re close to a deal 2 weeks ago but Brendan Shanahan didn’t approve it. Lots of rumours circling around RFA’s these days