Kultaleijonan yllätyskaupan masinoinut NHL-pomo innoissaan: ”Vain kiihdytti hänen kehitystään”

© Kuva: Getty Images

NHL:ssä tehtiin myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa erittäin yllättävä kauppa, kun Chicago Blackhawks lähetti puolustaja Henri Jokiharjun Buffalo Sabresiin saaden vastineeksi ruotsalaishyökkääjä Alexander Nylanderin. (lue uutinen täältä)

Tänä vuonna sekä aikuisten että nuorten maailmanmestaruutta juhlinut Jokiharju on chicagolaisjoukkueen ykkösvaraus kesältä 2017 ja pelasi päättyneellä kaudella ensimmäiset ottelunsa taalaliigassa summaten 38 ottelussa 12 (0+12) tehopistettä. Farmiliiga AHL:n puolella tehot olivat 30 ottelussa 2+15=17.

20-vuotiaan suomalaispakin kaapannut Sabres-GM Jason Botterill on tuoreesta hankinnasta luonnollisesti innoissaan.

– Henri on nuori ja liikkuva puolustaja, joka on osoittanut pystyvänsä kamppailemaan NHL-tasolla. Kansainvälinen menestys viime kaudella vain kiihdytti hänen kehitystään ja olemme innoissamme saadessamme hänet pakistoomme, Botterill hehkutti buffalolaisseuran nettisivulla.

LUE MYÖS: Nyt jysähti! Leijonien MM-kultasankari kaupattiin NHL:ssä


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.