Kovat odotukset! TPS nappasi suomalaislupauksen Pohjois-Amerikasta – ”Unelma pikkupojasta lähtien”

© Kuva: Getty Images

TPS teki aiemmin tänä kesänä mielenkiintoisen hankinnan, kun se vahvisti puolustustaan lupaavalla Antti Anttalaisella.

20-vuotias turkulaisseuran kasvatti tulee olemaan Liigassa uusi tuttavuus, sillä hän on pelannut viimeiset kaksi vuotta Pohjois-Amerikan junioriliigassa QMJHL:ssä, jossa hän edusti kuluneella kaudella Blainville-Boisbriand Armadaa.

– Erittäin innoissani palaan kasvattiseuraan pelaamaan. Se on ollut kuitenkin pikkupojasta lähtien iso unelma, että pääsee Tepsin paitaa päälle pistämään. Joukkueesta sanoisin, että se on erittäin nälkäinen ja hyvähenkinen. Nuoria pelaajia on paljon.

– Tavoitteenani on pitää oma tasoni päivittäin, eli mennä jokaisessa harjoituksessa ja pelissä aivan limiiteillä. Kaiken annan mitä tässä kropassa on ja sillä saa sitten sen mitä sillä saa ja se otetaan, Anttalainen totesi TPS:n haastattelussa.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️