Kahden miljoonan näkemysero: KHL-megatähti hinnoittelemassa itseään ulos, NHL-pomo harkitsee myyntiä – ”Hänestä ollaan kiinnostuneita”

© Kuva: Getty Images

Päättyneen kauden loppupuolella Vegas Golden Knightsiin saapunut venäläistähti Nikita Gusev on hinnoittelemassa itseään ulos joukkueesta.

KHL:n pistepörssin päättyneellä sesongilla voittanut Gusev teki keväällä loppukauden pituisen sopimuksen nevadalaisjoukkueeseen, muttei ehtinyt lopulta pelata yhtään ottelua.

Nyt 26-vuotias taituri neuvottelee Golden Knightisin kanssa jatkosta, mutta osapuolilla on suuri näkemysero miehen palkasta.

The Athletic-lehden mukaan Gusev pyytää kaudesta kaksi miljoonaa dollaria enemmän mitä Golden Knights olisi valmis maksamaan.

Joukkueella on tällä hetkellä haasteita palkkakaton kanssa ja joutuu olemaan tarkkana rahoistaan.

– Meidän mielestämme hän on todella hyvä pelaaja. Haluaisimme saada jotakin aikaan, mutta jos se ei onnistu katsomme muita vaihtoehtoja, Golden Knightsin GM George McPhee toteaa ja jatkaa:

– Hänestä ollaan ehdottomasti oltu kiinnostuneita. Olemme saaneet kyselyitä.

Gusev nakutteli päättyneellä kaudella SKA Pietarin paidassa KHL:n runkosarjassa 62 ottelussa hurjat 82 (17+65) tehopistettä. 18 pudotuspelin saldo oli 9+10=19.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!