Jarmo Kekäläiselle kova menetys, tähti Kaapo Kakon rinnalle – IS: GM kertoi, miksi hänen huippupelaajansa lähti

© Kuva: Getty Images
KalPa vierailee keskiviikkona Turussa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Suomalais-GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets koki äskettäin kovan menetyksen. Venäläishyökkääjä Artemi Panarin jätti joukkueen pelattuaan siellä kaksi kautta. Pistelingon tie vie seuraavaksi NY Rangersiin.

– Panarinin yritimme pitää hinnalla millä hyvänsä, mutta kun hän ei halunnut jäädä, vaan halusi isoon kaupunkiin, niin me emme valitettavasti pystyneet tarjoamaan 20 miljoonan asukkaan kaupunkia, Kekäläinen kertoi Ilta-Sanomille.

Kekäläisen mukaan Panarin tuskin vaihtoi seuraa ainakaan sen takia, että hän saisi paremmat mahdollisuudet voittaa Stanley Cupin ensi kaudella.

– Kaikilla ihmisillä on erilaisia asioita, jotka ovat heille tärkeitä ja eikä sille voi mitään. Hänellä oli oikeus valita joukkueensa sillä perusteella, mitä hän itse haluaa ja sitä meidän pitää kunnioittaa.

Panarin paiskoi viime kaudella 79 ottelussa tehot 28+59=87. Pudotuspeleissä 10 ottelun saldo oli 5+6=11. Kummatkin noteeraukset olivat hänen uransa parhaat.

Ensi kaudella venäläisen edustama NY Rangers on tehnyt kesällä kovia hankintoja muutenkin. Se varasi juhannuksena Kaapo Kakon kakkosena.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Kohu Patrik Laineen ympärillä jatkuu – olivatko karut puheet suomalaisen ongelmista vain ovela kikka?


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

KalPa vierailee keskiviikkona Turussa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!