Jarmo Kekäläinen viritteli kesän suurinta siirtopommia: Teki offer sheet -tarjouksen NHL-supertähdelle!

© Kuva: Getty Images

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman tiputti perjantaina melkoisen kovan väitteen Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisen suunnitelmista.

Friedman paljasti 31 Thoughts -podcastissaan, että Kekäläinen olisi tehnyt offer sheet -tarjouksen Toronto Maple Leafsin sopimuksettomalle tähtihyökkääjälle Mitch Marnerille.

Marner ei lopulta suostunut allekirjoittamaan sopimusta Blue Jacketsin kanssa, sillä taiturimaisen kanadalaisen leirissä ei haluttu Kekäläisen tarjoamaa seitsemän vuoden mittaista sopimusta. Marner olisi halunnut paljon lyhyemmän sopimuksen.

Friedman kertoi samalla hengenvedolla, että myös New York Islanders kaavaili seitsemän vuoden mittaista ja 12,5 miljoonan dollarin palkan takaavan offer sheetin tarjoamista Marnerille. Toimittaja huomauttaa, että Marner olisi kiinnostunut kuitenkin siirtymään Islandersiin, jos oikea sopimus tulisi pöytään.

Friedman kertoo, että Maple Leafsin leirissä neuvotellaan parhaillaan Marnerin kanssa kahden, kolmen tai kuuden vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta. Maple Leafs haluaa ehdottomasti välttää 4-5 vuoden mittaisen paperin antamista Marnerille, sillä muuten hänestä tulee heti sopimuksen päätyttyä vapaa pelaaja.