Jännittävät hetket käsillä: Jatkuuko kolminkertaisen Stanley Cup-voittajan ura?

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes-kapteeni Justin Williamsin uran jatkosta ei vielä ole täyttä varmuutta. Konkari on tällä hetkellä rajoittamaton vapaa agentti ja miettii tulevaisuuttaan.

Canes-GM Don Waddell totesi kuitenkin joukkueen olevan optimistinen, että kippari nähdään tositoimissa myös tulevalla kaudella.

– Olemme olleet Justinin kanssa hiljattain yhteydessä. Hän ei ole antanut meille sataprosenttista vastausta siitä, mitä tulee tekemään. Luulen kuitenkin hänen olevan taipuvainen pelaamisen kannalle, mutta se selviää seuraavien muutaman viikon aikana, Waddell kertoi NHL.comille.

37-vuotias Williams summasi päättyneellä kaudella taalaliigan runkosarjassa 53 (23+30) tehopistettä ollen joukkueen kolmanneksi kovin pistemies Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen jälkeen. Pinnamäärä oli konkarin paras sitten kauden 2011-12.

18 kautta NHL:ssä pelannut Williams kertoi jo pudotuspelien jälkeen, ettei jatka uraansa muualla kuin Canes-paidassa, vaikka kolminkertainen Stanley Cup-voittaja toki tiedostaakin kiekkobisneksen realiteetit.

– Olemme rakentaneet tänne talon, enkä haluaisi muuttaa enää lasten kanssa. Mitä vain voi kuitenkin tapahtua. Tiedän, että erityisesti kiekkomaailmassa ei tehdä suunnitelmia, niitä vain eletään, Williams muistuttaa.