Vihjasiko Columbuksen venäläinen supertähti tulevasta seurastaan? Julkaisi arvoituksellisen some-päivityksen

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsista vapautuvan tähtimaalivahti Sergei Bobrovskin tuleva seura on yksi NHL:n kesän mielenkiintoisimmista puheenaiheista.

Kaksinkertaisen Vezina-voittajan tuorein sosiaalisen median päivitys on omiaan heittämään lisää vettä huhujen myllyyn. Venäläisvahti julkaisi nimittäin Instagram-tilillään kuvan lentolipustaan Miamista New Yorkiin.

Kesän ylivoimaisesti parhaan vapaan maalivahtinimen perässä on pitkä liuta NHL-seuroja. Maalivahti aloitti neuvottelukierroksensa Miamista, jossa mies käväisi tiistaina Florida Panthersin vieraana. Seuraava osoite on siis New York. Kaupungin seuroista varsinkin Rangersin on huhuttu olevan tosissaan Bobrovskin sekä tämän niin ikään Columbuksesta vapautuvan maanmiehen, tähtihyökkääjä Artemi Panarinin kintereillä.

Kaksikon naaraaminen Rangers-nuttuun olisi suomalaisittain järisyttävän kova uutinen, aloittaahan Suomen kirkkain NHL-lupaus Kaapo Kakko NHL-uransa Manhattanilla tulevana syksynä.

LUE MYÖS: Loistouutisia! New York Rangers värväsi Tuomo Ruudun

LUE MYÖS: Nyt tuli puskista! Venäläinen NHL-supertähti ilmestyi liigaseuran harjoituksiin