Tuleeko NHL Draftin suurin yllätysnimi Suomesta? Osakkeet hurjassa nousussa: ”Saatetaan poimia varhaisessa vaiheessa”

© Kuva: Ilari Isotalo

NHL:ssä eletään tällä viikolla jännittäviä aikoja, kun viikonloppuna järjestetään varaustilaisuus.

Vancouverissa järjestettävässä tapahtumassa suurin huomio keskittyy Jack Hughesiin sekä Kaapo Kakkoon, mutta tilaisuudessa on myös monia muita suomalaisittain mielenkiintoisia pelaajia. Yksi tällainen on isosti osakkeitaan nostanut puolustaja Ville Heinola.

– Heinola ei ole 181-senttisenä järin kookas, eikä hän ole edes varausikäluokkansa parhaita luistelijoita. Heinola on kuitenkin äärimmäisen viisas pelaaja, joka puolustaa pelinlukutaidollaan. Hän tietää, milloin iskeä ja milloin puolustaa mailalla. Vastaavanlaista puolustuspeliä esittää Dallas Starsin Miro Heiskanen.

– Heinola voi olla jopa NHL Draftin isoimpia yllättäjiä, sillä hänet saatetaan poimia ensimmäisellä kierroksella jo varhaisessa vaiheessa, NHL.comin suomenkielinen sivusto povaa.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!