Toimittaja tiputti Patrik Laineesta hurjan väitteen – ”Jos hän ei saa 10 miljoonaa kaudessa…”

© Kuva: Getty Images
Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Patrik Laineen tulevat sopimusneuvottelut kiinnostavat ympäri kiekkomaailmaa.

Vasta 21-vuotias suomalaistähti pelasi tällä kaudella heikon kauden Winnipeg Jetsissä, mutta tykitti siitäkin huolimatta 30 maalia. Suurin tähtihetki osui marraskuiseen St. Louis Blues -otteluun, jossa hän tykitti viisi maalia.

Tällä hetkellä Laine odottelee kuitenkin uutta sopimustaan. Toimittaja David Pagnottan mukaan neuvottelut käynnistyvät lähipäivinä, mutta jatkosopimusneuvottelut voivat muodostua odotettua hankalammiksi.

– Viimeinen kausi ei ollut Laineelle paras mahdollinen. Hän tietää sen – kaikki tietävät sen. Suomalaiskiekkoilija onnistui kuitenkin tekemään 30 maalia. Jos hän ei saa 10 miljoonaa dollaria vuodessa, hän harkitsee muita vaihtoehtoja, toimittaja paljasti NHL Networkin mukaan.

Laineella on nyt takanaan kolme vuotta NHL:ssä. Tänä aikana hän on saalistanut älyttömät 110 runkosarjamaalia.

Tampa Bay ja Columbus pudotuspeleissä vastakkain! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!