Tiesitkö? Suomalaispelaajakin pääsi nostelemaan Stanley Cup -pokaalia

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon Stanley Cupin voittaneessa St. Louis Bluesissa ei nähty pudotuspelien aikaan yhtään suomalaista. Eräs sinivalkoinen pelaaja sai silti maistaa pyttyä muiden bluesilaisten tavoin. Joukkueen kolmosvahti Ville Husso sai hienon palkinnon pitkästä kaudesta, kun hän oli mukana kultajuhlissa.

TV-kamerat tallensivat pelin jälkeen Husson hienon hetken Stanley Cup -pokaalin kanssa. Nuorten maailmanmestari on ollut taustatuki, vaikka NHL:ssä pelejä ei kertynyt vyölle yhtään. AHL:n puolella hän torjui San Antonio Rampagen maalilla vajaassa 30 kamppailussa.

Husso ei saa Stanley Cup -sormusta. Se olisi edellyttänyt peliminuutteja pudotuspeleissä tai NHL:n runkosarjassa 41 ottelussa.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½