Suomalaislupausta kaavaillaan NHL-tähden sisältävään jättikauppaan – huima Liiga-kausi löi kaikki ällikällä: ”Tälle absurdille varaukselle naurettiin”

© Kuva: Juha Tamminen

Buffalo Sabresin ympärillä on pyörinyt viime aikoina rutkasti siirtohuhuja, ja seuran tiedetään etsivän ainakin hyökkäykseen vahvistusta.

The Athletic -lehden mukaan Sabres olisi tiivisti Minnesota Wildin hyökkääjän Jason Zuckerin perässä.

NHL-toimittaja John Vogl näkee, että Sabresillä olisi kolme puolustajaa, jotka ovat liikutettavissa.

– Sabresillä on selvää ylitarjontaa puolustajista. Heillä on TOP-4 -puolustaja Rasmus Ristolainen, rajoitettu vapaa agentti Jake McCabe sekä lupaava Oskari Laaksonen. Ehkä GM Jason Botterill voisi saada aikaan kolmen joukkueen vaihtokaupan, jossa Sabres saa Zuckerin, Wild saa hyökkääjän Tampa Bay Lightningista, ja Tampa saa yhden näistä Sabresin puolustajista, Vogl spekuloi.

Vogl pitää Ilveksessä loistavan kauden pelanneen Laaksosen siirtoarvoa hyvinkin korkealla tällä hetkellä.

– Kun Sabres varasi hänet kolmannella kierroksella kesällä 2017, ihmiset nauroivat tälle absurdille valinnalle, koska häntä ei oltu rankattu edes parhaan 350 pelaajan joukkoon arvioissa. Viime kaudella hän kuitenkin kasvoi ja kehittyi Liiga-joukkueensa parhaaksi puolustajaksi – naurut lakkasivat siihen paikkaan. Olisi upea tarina Sabresin pelaajatarkkailulle, jos hän pääsisi tekemään NHL-debyyttinsä juuri Buffalossa. Mutta tiedämme, että Laaksonen ei ole enää tuntematon tapaus, joten hän voisi olla arvokas vaihtonappula, toimittaja ynnäsi.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.