Vaasan Sport tiedotti Twitter-tilillään ja kotisivuillaan, että Tapparassa pelannut Antti Erkinjuntti siirtyy joukkueeseen ensi kauden kattavalla sopimuksella.

– Löysimme sen, mitä haimme. Erkinjuntti on kokenut kotimainen kärkihyökkääjä, joka on menestynyt ja tietää, mitä se vaatii. Hän tuo huippuosaamista hyökkäysosastollemme ja sopii persoonana varmasti hyvin joukkueeseen. Tämän myötä joukkue on valmis syksyyn, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi.

Rovaniemeläislähtöinen hyökkääjä on voittanut urallaan Suomen mestaruuden kaudella 2010. Kaudet 2013-15 toivat kolme peräkkäistä hopeaa. Lisäksi Erkinjuntti on myös Mestiksen mestari Kajaanin Hokista, ja onpa hän myös noussut aikoinaan maajoukkueeseen EHT:llä.

Tuore Sport-kasvo on pelannut Liigassa yhteensä 596 runkosarjan peliä tehoin 99+240=339. Pudotuspeleissä otteluita on kertynyt 101 ja tehoja 16+29=45.

Edit klo 15.06: Juttua täydennetty kauttaaltaan.